Over Tech1

Poeh, met al die nieuwe ontdekkingen van de laatste tijd, lijkt het wel alsof je altijd achterloopt. Snap je eindelijk iets van een onderwerp, heeft er alweer een nieuwe ontwikkeling plaatsgevonden. Het is net als het nieuws: daarvan lijk je ook nooit alles bij te houden. 

Hè? Zoals het nieuws? Laten wij van Tech1 eens goed nieuws voor je hebben. Wij zijn namelijk dé website als het gaat om al het technieuws in Nederland. We zullen misschien niet altijd vertellen wanneer de nieuwste iPhone uitkomt, maar wél wat nu echt relevant is. Want, wist jij eigenlijk wel hoe je WhatsApp uitzet? En ben je al op de hoogte van het levensverhaal van die inspirerende personen, van wie je nog veel kan leren?

Op Tech1.nl vind je nieuws over alles dat te maken heeft met gadgets, apps, games en nog veel meer. Onze missie daarbij is niet meer dan dat we jou willen informeren. Onze wekelijkse publicaties van inspirerende blogs zullen je eindeloos boeien, we weten het zeker!

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@tech1.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.