Waterpistolen Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Niets is heerlijker dan op een warme dag elkaar nat te spuiten met water. Het maakt dan eventjes niet meer uit hoe oud je bent, het is gewoon ontzettend fijn. Dat natspuiten gebeurt dan waarschijnlijk met een waterpistool, maar waar koop je eigenlijk zo’n ding? Nog een betere vraag: waar schaf je een waterpistool aan voor een klein prijsje?

In deze blog zal je zien dat er genoeg budgetvriendelijke waterpistolen op de markt zijn. Schaf er vandaag nog eentje aan en ga goed voorbereid de zomer in. Je kan niet vroeg genoeg beginnen. Dat komt omdat je bijna zeker weet dat het warm weer wordt. Bovendien zijn sommige seizoensartikelen in de andere seizoenen vaak veel beter geprijsd.

Waterpistolen Action

De waterpistolen van de Action zijn voordelig en leuk voor zomerplezier. Ze zijn, goedkoop, gemakkelijk te vullen en bieden verkoeling op warme dagen. Perfect voor watergevechten en spelletjes in de tuin. Normaal gesproken hebben ze deze dus in het assortiment. Echter is het bijna winter nu dit artikel wordt geschreven. Dat betekent dat op dit moment er helaas geen waterpistolen in het assortiment van de Action te vinden zijn. Echter betekent dat niet dat ze dat straks niet hebben. Dus, houd zelf via onderstaande link de website in de gaten!

Waterpistolen Lidl

Bij de Lidl zullen ze in de zomermaanden waarschijnlijk ook een groter assortiment waterpistolen aanbieden. Gelukkig zijn er op dit moment nog wel een paar waterpistolen aanwezig, dus hiervan hebben we de leukste/ goedkoopste uitgekozen.

Playtive Waterpistool

Prijs: €11,99

Afhankelijk van de waterpistool je aanschaft, heb je een straal tot minimaal 5 en maximaal 9 meter. Degene die 9 meter kunnen spuiten, zijn wat groter en hebben ook een grotere inhoud. De capaciteit ligt namelijk op bijna een halve liter. Verder zien alle pistolen er eigenlijk erg kleurrijk aan. De waterpistolen worden door de klanten goed ontvangen en er zijn dan ook veel leuke recensies gegeven. Voor iets meer dan tien euro is dit wat ons betreft een echt pareltje, nietwaar?

Playtive Opblaasbaarvoertuig met waterpistool

Prijs: €24,99

Vijfentwintig euro? Voor een waterpistool? Nee joh, dat valt best mee. Dit is namelijk niet zomaar een waterpistool, nee, het is een opblaasvoertuig waaraan een waterpistool aan vast zit. Je kan kiezen uit een waterscooter, boot of vliegtuig. Zet een klein badje op en laat je kinderen hier eindeloos in spelen. Gaat er per ongeluk iets kapot, dan is ook at niet erg. Bij het pakket worden namelijk twee plakstickers geleverd, die eventuele gaten weer verhelpen. Misschien niet het waterpistool waar je naar zocht, maar wél het waterpistool waarvan je niet wist dat je het wilde hebben.

Andere budget keuzes

Gezien het aantal opties dat we je hebben gegeven, wellicht nog wat tegenvalt, willen we je graag laten zien waar je nog meer betaalbare waterpistolen kan aanschaffen. Kijk je mee?

Waterpistolen Blokker

Allereerst willen we je laten zien wat voor leuke en betaalbare opties je bij de Blokker (in de winkel) kan aanschaffen.

Waterpistool op kaart set 2-delig

Prijs: €1,99

Voor slechts twee euro ontvang je twee kleine waterpistolen. Ze zijn misschien klein, maar zijn bijvoorbeeld perfect voor je huisdier. Huisdier? Jazeker! Wist je bijvoorbeeld dat veel dingen worden afgeleerd door middel van deze straaltjes water. Zit je hond op de bank, dan spuit je wat water tegen hem aan. Hij leert na een aantal keer dat dit niet mag. Dat straaltje water ziet de hond namelijk als een soort ‘straf’. Misschien zielig, maar zo leer je dieren wel wat aan!

Aqua fun waterpistool space bottle

Prijs: 3,99

Aan dit waterpistool kan je je eigen fles doen. Die fles, wat dus de ‘opslag’ is van je ‘munitie’ kan je daarmee zo groot maken als je zelf wilt. Je kan eindeloos blijven spuiten en ziet er ook nog eens super cool uit. Echt iets dat je wil hebben, dus. Hij is dan wel vier euro, maar dat is echt niet duur in vergelijking tot een hoop andere waterpistolen. Bovendien bestaat er af en toe wel een actie met korting, dus daar kan je ook altijd nog gebruik van maken.

Waterpistolen Merkloos

Prijs: €4,99

Wellicht is een van die kleine koters van je wel jarig in de zomer. Een kinderfeestje is op een warme dag dan niet compleet zonder waterfestijn. Of wat dacht je van een hittegolf-feestje op scholen. Daar komen goedkope waterpistolen natuurlijk ook goed van pas. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor deze set, de Mini waterpistolen 4 stuks – water gun – 3 jaar + – blauw roze groen geel. Je ontvangt waterpistolen in vier verschillende kleuren, elk met gewicht van 100 gram (leeg).

Waterpistolen Relaxdays

Prijs: €14,90

Een verjaardagscadeau om trots op te zijn. Dat is deze Relaxdays waterpistool brandweer – met rugzak en tank – brandblusser speelgoed – kinderen. Een kind dat fan is van de brandweer en toevallig jarig is in de zomer (je moet het wel meteen kunnen uitproberen) geef je dit waterpistool. Je bindt het reservoir als rugzak op je rug en kan met de slang die eraan vast zit alle ‘brandjes’ gaan blussen. Vijftien euro voor een verjaardagscadeau is erg betaalbaar. Bovendien laat je het kind er ook nog eens zijn fantasie, inlevingsvermogen en sociale capaciteiten mee ontwikkelen. Een win-winsituatie!

Waterpistolen Intertoys

Prijs: €2,99

Kijk aan, misschien wel dé bekendste speelgoedwinkel in Nederland, de Intertoys, verkoopt óók waterpistolen. Toevallig hebben ze het tweede pistool van de Blokker in hun assortiment, maar dus ook de Waterpistool – 30 cm. Deze is verkrijgbaar in meerdere kleuren en zal dus bij velen een glimlach op het gezicht toveren. Let wel, het waterpistool is ongeveer zo lang als een lineaal. Aan een klein kind van twee geef je dus nog niet een waterpistool van dergelijke proporties.

Waterpistool Budgetland

Prijs: €1,49

Nee, nee, dit is geen gewoon waterpistool, dit is een foam waterpistool. Hier werk je dus niet met een reservoir, maar met een losse waterbron waar je steeds je waterpistool in moet opladen. Het maakt het apparaat perfect voor uitdagende spelletjes, waarbij de deelnemers naar de bron moeten rennen om hun pistool op te laden, zonder dat ze af worden geschoten door het andere team, om maar een voorbeeld te noemen. Gezien je maar een euro en vijftig cent voor zo’n waterpistool betaalt, is het zeker mogelijk om meerder van deze items aan te schaffen.

Koopgids

En hoe maak je nou een keuze tussen al die leuke waterpistolen? Wellicht helpen de volgende punten je bij het vinden van een antwoord op deze vraag.

 • Type waterpistool
  Elektrische of batterij-aangedreven waterpistolen bieden vaak krachtigere stralen en vereisen minder moeite om te gebruiken. Deze zijn helaas een stuk duurder, dus daarom vind je die niet in deze blog. Overigens kan je dan nog wel kiezen tussen waterpistolen met een reservoir of waterpistolen die je bij elk schot weer moet ‘opladen’ middels een losse bak water.
 • Grootte en capaciteit
  Kies een waterpistool dat geschikt is voor de leeftijd en kracht van de gebruiker. Let op de capaciteit van het waterreservoir om te bepalen hoe vaak je moet bijvullen.
 • Bereik en straalsoort
  Sommige waterpistolen hebben een groter bereik dan andere, dus als je daar om geeft, zal je dit even bij de specificaties moeten checken. Er zijn ook waterpistolen met verschillende straalsoorten, zoals een rechte straal, een spray of zelfs meerdere straalsoorten.
 • Materialen
  Controleer of het waterpistool is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen water en zonlicht. Het zou zonde zijn als je na een korte tijd alweer afstand van het pistool moet doen.
 • Veiligheid
  Zorg ervoor dat het waterpistool geen scherpe randen of punten heeft die letsel kunnen veroorzaken. Lees eveneens de instructies en waarschuwingen op de verpakking om te weten hoe het veilig te gebruiken. Misschien kan je de ‘hardheid’ van de straal wel aanpassen, zodat je elkaar geen zeer doet.
 • Accessoires
  Sommige waterpistolen worden geleverd met extra accessoires, zoals waterreservoirs of schilden. Controleer wat er allemaal inbegrepen is.

Altijd fijn, als alle informatie op een rijtje staat, nietwaar? Hopelijk heb je op deze manier toch een waterpistool kunnen selecteren die het beste aan jouw eisen voldoet.

Vorige Blog

Vuurkorf Action, Lidl & meer Budget Keuzes

Volgende Blog

Action tuinstoel & meer Alternatieven

Ook interessant